Nieuws van Pink Project

Pink Project Theatertour 2024/25: The Story of Floyd!

01 juli 2024

In het theaterseizoen 2024/25 presenteert Pink Project 'The Story of Floyd'. The Story of Floyd is een live documentaire waarbij het intrigerende verhaal van vijf decennia Pink Floyd wordt verteld.

De verhalen achter de iconische albums, songs, bandperikelen en anekdotes gecombineerd met die prachtige muziek zorgen ervoor dat de show door band en publiek nog intenser beleefd zal worden.

Basis is en blijft uiteraard de hoogwaardige live uitvoering van Pink Project. Omlijst met een fantastisch geluid, quadrafonische sound effects, een prachtige lichtshow en indrukwekkende visuals!

Pink Project Theatertour 2024/25: The Story of Floyd!

Pink Project Clubtour 2024: The Dark Side of the Moon & Later Works

01 juli 2024

In de komende maanden is er weer een mooie clubtour ingepland. Pink Project zal het publiek tijdens deze tour een integrale uitvoering van het meesterwerk The Dark Side of the Moon verzorgen. Daarnaast zal de setlist bestaan uit 'Later Works'.

Waar in de vorige clubtour naast The Dark Side, de Early works van Pink Floyd centraal stonden komt nu het latere werk, van onder andere de albums Wish You Were Here, Animals, The Wall en The Division Bell aan bod.

Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Pink Project Clubtour 2024: The Dark Side of the Moon & Later Works